Deprecated: Function eregi() is deprecated in /storage/content/66/170066/hundstyrkan.se/public_html/plugins/system/rokbox.php on line 90

Foderförsäljning

Obs, öppna i ett nytt fönster. PDFSkriv utSkicka sidan

Foderdjungeln
En av de vanligaste frågorna vi får, som inte handlar om ren hundträning, är frågor om vilket foder man skall ge till sin hund. Vi har testat många och kan ge våra varmaste rekommendationer till Oliver’s Petfood.

Du har säkert redan märkt att det finns många aktörer på den svenska marknaden. Vi vet, och har hört det förut, att foderutbudet är en djungel för hundägare. Med ca 300 typer av olika fodervarianter på den svenska marknaden blir urvalet inte greppbart.

Det jag ser som en viktig del och som Oliver’s Petfood tagit fasta på är att utesluta ingredienser som hundar inte har någon nytta av, som t ex vete, sojaproteiner, majs, slakteriavfall, biprodukter, GMO manipulerad gröda, orena protein- och kolhydratkällor och vegetabiliskt fett. Fodret innehåller inga billiga utfyllnadsämnen, allergiframkallande ämnen eller kemiska tillsatser.

Dessutom har de blivit utnämnda till test vinnare i danska konsumentverkets tidning Tänk (Danska motsvarigheten till Råd & Rön). Du kan se resultaten av detta test på deras hemsida

» Här kan du läsa mer om OLIVER'S.

Anmälan till PETLIFE

Prenumerera på E-magasinet från OLIVER´S Petfood som kommer ut en gång i månaden. Det kommer endast till dig som valt prenumeration av PETLIFE.

Du kan enkelt boka/avboka din gratisprenumeration genom ett enkelt klick på länken.

 

Vi utfodrar våra hundar med:

Vi är också återförsäljare

Logotyp Arrak Outdoor