Deprecated: Function eregi() is deprecated in /storage/content/66/170066/hundstyrkan.se/public_html/plugins/system/rokbox.php on line 90

Om Företaget

Obs, öppna i ett nytt fönster. PDFSkriv utSkicka sidan

HundStyrkan har nu öppnat i ny regi. Vi arbetar huvudsakligen i Stockholm men erbjuder kurser i hela Sverige.

Grunden i all relation till hunden måste bygga på balans.

Balans kommer av energier som vi och hundarna sänder ut - hela tiden!
Det ser enkelt ut men är ganska svårt innan man hittar känslan och den rätta sinnesstämningen. Här ligger vår grund och det viktigaste vi arbetar med. Träningsmetoder, redskap, koppel och halsband i all sin ära - men du måste lära dig att kommunicera med din hund även utan allt detta. Vi erbjuder många olika lösningar för dig som hundägare och för din hund, fortsätt bara att läsa på den här sidan.

Hundkurser

Hundstyrkan har ett brett kursutbud. Vi erbjuder allt från valpkurser till problemhundskurser och tävlingslydnad, spår och sök. Vi besitter en stor erfarenhet av hundträning och hundar vilket vi är säkera på att du kommer bli mer än nöjd med. Vårt självklara mål är att tillfredställa varje kunds specifika behov av hjälp och stöttning oavsett vilken typ av hund du har. Vi gör vårt yttersta för att just Du och Din hund skall känna er nöjda med både service från kontoret samt praktiskt utförande och konkret hjälp.

Yrkesutbildningar

Hos HundStyrkan kan du utbilda Dig till hundinstruktör, problemhundsutredare och hunddagisföreståndare. Vi har intensiv, helg och distansutbildningar.

Inackordering av hund i träning

Har du problem med din hund eller behöver avlastning så kan du lämna in den hos mig i träning. Vi kommer tillsammans överrens om upplägg. För en hund som utvecklat problembeteenden hos sin ägare gör flock- och miljöombyte en viktig del i träningen. Läs mer under fliken.

Kläder

Vi erbjuder kvalitétskläder med tryck till mycket bra priser. Alla instruktörer i företaget använder kläder ur Arrak Outdoors sortiment och är mycket nöjda med kvalité och komfort och vi kan varmt rekommendera dem.

Hundfoder

Efter att ha provat många olika foder så har jag till slut hittat ett som jag är riktigt nöjd med. Olivers Petfood producerar fodret och det går att köpa antingen via mig (till rabatterat pris) eller på deras hemsida www.olivers-petfood.se. Vill ni köpa av HundStyrkan, maila eller ring för beställning/förfrågan.

 

Slutligen vill vi framhäva att vårt mål och drivkraft är att ge den bästa servicen till varje kund. Du ska känna dig sedd, omhändertagen och du ska lé när du går hem från en kurs hos oss!


 

Vi utfodrar våra hundar med:

Vi är också återförsäljare

Logotyp Arrak Outdoor