Deprecated: Function eregi() is deprecated in /storage/content/66/170066/hundstyrkan.se/public_html/plugins/system/rokbox.php on line 90

Sekretess & Integritet

Obs, öppna i ett nytt fönster. PDFSkriv utSkicka sidan

Policy

Nedan finner du HundStyrkans sekretess- och integritetspolicy.
Om du har några frågor om eller synpunkter på vår policy är du välkommen att kontakta oss.

Personliga uppgifter

Vi sparar två typer av uppgifter när du besöker vår hemsida. Den första typen är den som du själv initierar (skriver in/översänder) i din kontakt med oss. Sådana uppgifter kan utgöras av kontaktuppgifter, adresser, telefonnummer, etc. - vanligtvis i bokningar av kurser/utbildningar.

Den andra typen av uppgifter är de vi automatiskt sparar i bakgrunden när du besöker vår hemsida. Denna information används för att undersöka hur vår hemsida fungerar och för att kunna förbättra densamma. Exempel på sådana uppgifter är typ av webbläsare, operativsystem och IP-nummer.

Lagring och användning av uppgifter

Uppgifterna lagras i upp till 5 år i system som är otillgängliga för extern part. Uppgifterna som du lämnar ifrån dig kan användas i vår kontakt med dig. Uppgifter som vi automatiskt samlar in används för att förbättra och utveckla denna webbplats. Det är uteslutande HundStyrkans administrativa personal som har tillgång till och använder insamlade uppgifter.
 

Vi utfodrar våra hundar med:

Vi är också återförsäljare

Logotyp Arrak Outdoor