Deprecated: Function eregi() is deprecated in /storage/content/66/170066/hundstyrkan.se/public_html/plugins/system/rokbox.php on line 90
Vill du vidareutveckla din hundkunskap och arbeta med hundar och hundägare som yrke kan vi erbjuda följande utbildningar; Hundinstruktörsutbildning, Hunddagisföreståndare och Problemhundsutredare. Alla utbildningar innehåller mycket praktik och denna är även en förutsättning för att kursen ska bli godkänd och att ni ska bli certifierade.
 

Hundinstruktörsutbildning

Obs, öppna i ett nytt fönster. PDFSkriv utSkicka sidan

Att arbeta med hundkurser är roligt och mycket givande. Utbildningen ger dig en bred kunskapsbas och stor praktiskt kunskap. Hundägare kommer det alltid att finnas gott om så detta är helt klart ett framtidsyrke.

   

Hunddagisföreståndare

Obs, öppna i ett nytt fönster. PDFSkriv utSkicka sidan

För dig som driver hunddagis, din personal samt för dig som har planer att starta eget hunddagis. Målet är att du som hunddagisföreståndare skall få en stabil kunskapsbas att stå på.

   

Problemhundsutredarutbildning

Obs, öppna i ett nytt fönster. PDFSkriv utSkicka sidan

 Vi berättar här vad som ligger bakom uttrycket problemhundar och vad det oftast beror på. Vi belyser påverkande faktorer och orsaker och verkan. Stor praktisk del med bla projekthundar, filmvisning och studier av hundar i flock.

   

Vi utfodrar våra hundar med:

Vi är också återförsäljare

Logotyp Arrak Outdoor